Thursday, 17 May 2012

KOLEKSI - KOLEKSI NOVEL MILIK AKU KARYASENI

Karyaseni nama tak asing bagi penggemar membaca novel . Ia juga menerbitkan Novel - novel melayu dan mencungkit bakat - bakat baru. Di antara novel dalam pelukan aku










Novel pilihan aku untuk karya seni TERLERAI KASIH. Ia ada kelebihan tersendiri. Sukar nak dikatakan dengan kata - kata. cerita lain bukan tak best , memang berbaik dari aku yang langsung tak tahu menulis. Aku juga akan buat review kesemua novel - novel yang aku baca ni untuk dikongsikan bersama.



Aku masih menunggu Novel ini. Masa pesta buku yang lepas terlepas masa tu dah habis stock. Sekarang ni sabar menanti karyaseni buka pembelian secara online. ( tak sabar nak peluk papa ehsan )

No comments:

Post a Comment