Wednesday, 31 May 2017

MENJANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE - BISNES ONLINE

Rebutlah peluang menjana pendapatan dengan Shaklee
Memang diakui kehidupan di bandar besar terutama di KL Megapolitan ini sangat mencabar. Semuanya kena ada duit. Nak masuk toilet pon kena bayar duit. Kos hidup di sini memang besar walaupun keluarga belum lagi sebesar mana. Betul tak?


Kalau setakat seisi keluarga di bandar besar ini berpendapatan 5 ribu ke 6 ribu tu memang sekadar cukup makan sahaja. Nak kata selesa pun tak jugak. Nak kata susah pun tak jugak. Dapat gaji je habis membayar segala keperluan yang wajib dibayar setiap bulan. Nak simpan duit pon tak boleh. Itu pon nasib baik kalau takda berlakunya kecemasan seperti anak sakit demam, kereta rosak atau ada hal mustahak di kampung. Memang kadang-kadang tu stress menikam jiwa dibuatnya. Bak kata orang duit tu cukup cukup makan je.

Satu usaha perlu dibuat. Tindakan segera perlu dilaksanakan untuk menjana pendapatan keluarga. Kos kehidupan semakin hari meninggi. Tapi kualiti kehidupan tak juga semakin meninggi. Alhamdulillah saya telah ditemukan dengan Shaklee. Dalam kepayahan survive di bandar besar ini, Allah telah membuka jalan kepada saya. Yang pasti kita kena selalu berdoa kepadaNYA dan berusaha untuk memajukan diri.

Mesti nak tahukan kenapa saya pilih Shaklee? Kenapa saya sangat mencintai bisnes Shaklee ini? Nak tahu bagaimana menjana pendapatan dengan Shaklee? Jemput baca entri ini sampai habis ^_^

Tidak perlu keluar mencari customer, cuma duduk di hadapan laptop sahaja!
Saya seorang pemalu dan saya tidak ada pengalaman berniaga pun. Saya tak pandai nak terangkan produk. Saya tak pandai nak pujuk-pujuk orang supaya membeli produk yang saya jual. Tapi di Shaklee dalam group Ultimate Family saya hanya perlu sharing dan 'cerita' sahaja pengalaman dan kebaikan Shaklee. Dan paling best, semuanya dibuat menggunakan jari jemari sahaja iaitu menaip di laptop atau pun di smartphone! Saya percaya anda juga mampu melakukannya.

Memberikan saya masa kerja yang fleksibel


Bagi yang tercari-cari bisnes untuk dilakukan daripada rumah sambil-sambil menjaga anak dan suami, maka Shaklee adalah jawapannya. Untuk membuat sales di internet kita tidak perlu duduk di hadapan laptop 24 jam. Mungkin kita cuma perlukan 1 jam untuk update blog dan facebook, 1 jam untuk membalas emel, 30 minit untuk merangka pelan bisnes anda, 1 jam berurusan dengan pos laju dan 30 minit cod vitamin. Lagi 20 jam adalah kepunyaan suami dan anak-anak kita! Best tak?

Tidak perlu menyimpan stok
Kenapa? Tak percaya ke? Cara menjual barang di Shaklee senang sahaja. Cuma perlu rasai dan kongsi pengalaman anda. Apabila mendapat pesanan dari pelanggan saya cuma perlu emel kepada Shaklee dan biarkan mereka yang packing dan poskan untuk pelanggan saya. Mudahkan? Kalau anda sedang bercuti-cuti di oversea pun anda masih boleh membuat perniagaan anda ini! Boleh juga simpan stok sedikit untuk cod atau pun nak pos sendiri.

Siapa yang berusaha lebih dia yang akan berjaya
Shaklee memang MLM. Cara konvesional MLM yang lapuk sudah dipinggirkan. Semuanya berasaskan online. Anda juga akan diserap ke group online untuk mendapatkan tips dan coaching dari leader. Shaklee bukan skim cepat kaya atau pun MLM yang hanya menjaja marketing plan sahaja. Kekuatan Shaklee adalah produknya. Kalau anda menyertai saya pada hari ini, dan jualan anda melebihi jualan saya, maka anda akan mendapat bonus LEBIH daripada saya. Dan sekiranya anda lebih rajin daripada saya, maka anda juga boleh naik pangkat lebih cepat daripada saya. Pendek kata, Shaklee bukan bisnes 'siapa banyak kaki dia banyak duit' tetapi Shaklee adalah bisnes yang sangat adil 'siapa paling rajin dia banyak duit'. Berminat boleh hubungi saya :- 


Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 



Suplemen Shaklee adalah semulajadi selamat, berkesan, mesra alam dan terbukti selama lebih 50 tahun!

Istimewanya Shaklee adalah kerana kekuatan produknya. Bagi saya, sekiranya mahu menjual sesuatu produk kita kena pastikan produk itu berkualiti dan selamat. Produk yang berkualiti akan meraih kepercayaan daripada pengguna. Kepercayaanlah yang akan membina nama kita dalam dunia perniagaan dan akan berlakunya pembelian berulang. Kita juga berasa puas dan seronok apabila dapat menggembirakan orang lain dengan produk yang berkualiti dan selamat.

Saya diberikan panduan dan sokongan motivasi daripada Master-Master kami yang sangat hebat! Ada antara mereka ini sudah mempunyai pendapatan mencecah 6 angka! Percayalah ianya tidak MUSTAHIL walaupun anda cuma seorang suri rumah.


Bermula dengan modal serendah RM65 ataupun tanpa modal langsung. Mesti ramai yang tertanya-tanya bagaimana mahu menyertai Shaklee. 

Caranya senang sahaja. 
Saya akan uruskan proses pendaftaran dengan mengisi borang keahlian anda. Bayar yuran keahlian sebanyak RM65 (Sila tambah RM10 untuk kos pengeposan) Atau pun membeli produk Shaklee bernilai RM700 dan anda mendapat keahlian secara percuma .

Banyak lagi sebenarnya cerita best mengenai bisness Shaklee ni. Sengaja saya simpan sedikit cerita best ini walaupun saya mampu untuk menceritakan kesemuanya. Nak tahu lagi kenalah join bisness ini. Lakukan anjakan paradigma terhadap diri anda. Titik tolaknya bermula selepas anda membaca entri ini. Jom menjana pendapatan dengan Shaklee. Berminat hubungi saya :- 


Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

DAFTAR AHLI / PENGEDAR SHAKLEE : SHAKLEE GO ONLINE

Anda semua tidak perlu bimbang Shaklee semakin maju kerana  telah menggunakan sistem on sejak 2 Oktober 2013. Kini segalanya mudah, hanya perlu klik klik sahaja. Setiap hari, semakin ramai pengamal vitamin Shaklee mendaftar sebagai ahli.




Oleh itu, pada anda yang masih belum mendaftar sebagai ahli, rebutlah peluang keemasan ini dengan mendaftar ahli Shaklee dengan saya supaya anda juga boleh turut sama menggunakan sistem atas talian yang sangat mudah ini. Walaupun anda mendaftar ahli bukan tujuan untuk business, hanya untuk makan-makan sahaja, anda juga bakal mendapat faedahnya tau. ;)

www.shaklee2u.com.my 

Apakah Kelebihan Mendaftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee?

1) Cash bonus
Apabila point (UV) anda telah mencukupi 150 sebulan, anda bakal mendapat bonus tunai setiap 15hb. dari Shaklee. Tak susah untuk mengumpul 150 point kerana Shaklee menawarkan produk kecantikan, produk untuk kebersihan rumah selain produk kesihatan diri. Anda boleh berkongsi ID anda dengan saudara mara, jiran tetangga dan juga kawan-kawan sekerja. Mudah bukan?

2) Car bonus
Car bonus adalah dalam bentuk wang tunai. Wang tersebut boleh digunakan untuk membayar duit kereta atau terserah kepada anda untuk gunakan wang tersebut utk hal-hal yang lain.

3) Convention
Percutian dalam atau luar negara serta umrah yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Apabila anda telah layak dan memenuhi ciri-ciri yang telah ditetapkan oleh Shaklee, anda bakal mengikuti percutian dan juga mengikuti rombongan umrah yang ditaja khas dan istimewa dari Shaklee.

“Saya berminat nak jadi Pengedar Shaklee, Tapi Saya Tak Pandai Bisnes?”

Anda tak perlu risau! Saya akan guide dan coach anda bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah, sama seperti saya.

Ini jaminan saya, anda tak perlu:

Keluar duit beli stok semata-mata nak cukupkan point susah payah cari downline ke sana ke mari (Untuk Shaklee, orang akan cari anda!) Keluar meeting, diskusi atau presentation setiap hari, setiap waktu sehingga larut malam 

Tak rugi jika anda join menjadi ahli Shaklee sekarang. Dengan kemudahan sistem online Shaklee ini, kini lebih mudah untuk anda berurusan dengan Shaklee. Sekiranya anda berminat menjadi ahli Shaklee, boleh hubungi saya. 

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Saya akan membantu merealisasikan impian anda. Jalannya sudah ada, cuma pilihan di tangan anda samada MAHU atau TIDAK.

FAEDAH DAN KELEBIHAN MENJADI AHLI SHAKLEE



Apakah Kelebihan Mendaftar Sebagai Pengedar Sah Shaklee?

1) Cash bonus
Apabila point (UV) anda telah mencukupi 150 sebulan, anda bakal mendapat bonus tunai setiap 15hb. dari Shaklee. Tak susah untuk mengumpul 150 point kerana Shaklee menawarkan produk kecantikan, produk untuk kebersihan rumah selain produk kesihatan diri. Anda boleh berkongsi ID anda dengan saudara mara, jiran tetangga dan juga kawan-kawan sekerja. Mudah bukan?

2) Car bonus
Car bonus adalah dalam bentuk wang tunai. Wang tersebut boleh digunakan untuk membayar duit kereta atau terserah kepada anda untuk gunakan wang tersebut utk hal-hal yang lain.

3) Convention
Percutian dalam atau luar negara yang ditaja sepenuhnya oleh Shaklee. Apabila anda telah layak dan memenuhi ciri-ciri yang telah ditetapkan oleh Shaklee, anda bakal mengikuti percutian dan juga mengikuti rombongan umrah yang ditaja khas dan istimewa dari Shaklee.

Untuk cycle tahun 2017/2018, Shaklee telah menawarkan percutian ke western mediterranean 3 negara dan 6 bandar dan percutian ke Bangkok .






4) Bonus naik rank
Bagi yang layak dan memenuhi syarat yang telah ditetapkan oleh Shaklee, Shaklee akan memberikan bonus mengikut rank seperti berikut:


5) dan lain2 lagi

“Saya berminat nak jadi Pengedar Shaklee, Tapi Saya Tak Pandai Bisnes?”

Anda tak perlu risau! Saya akan guide dan coach anda bagaimana untuk menjalankan bisnes Shaklee secara online dari rumah, sama seperti saya.

Ini jaminan saya, anda tak perlu:

Keluar duit beli stok semata-mata nak cukupkan point Susah payah cari downline ke sana ke mari (Untuk Shaklee, orang akan cari anda!)
Keluar meeting, diskusi atau presentation setiap hari, setiap waktu sehingga larut malam
Tak rugi jika anda join menjadi ahli Shaklee sekarang. Dengan kemudahan sistem online Shaklee ini, kini lebih mudah untuk anda berurusan dengan Shaklee. Sekiranya anda berminat menjadi ahli Shaklee, boleh hubungi saya melalui email pisah35.ee@gmail.com atau sms/whatsapp: 017 336 4128.

Saya akan membantu merealisasikan impian anda. Jalannya sudah ada, cuma pilihan di tangan anda samada MAHU atau TIDAK.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

CARA MUDAH DAFTAR AHLI SHAKLEE

Semenjak Shaklee melancarkan sistem atas talian, semakin ramai yang berminat untuk menjadi ahli Shaklee. Ada yang mendaftar kerana telah jatuh cinta dengan produk Shaklee dan ada yang mendaftar kerana ingin memulakan perniagaan bersama Shaklee.


Menjadi ahli Shaklee sebenarnya tak susah pun. Cuma daftar dan gunakan produknya. Bagi yang buat bisnes Shaklee, hanya perlu kumpul points sahaja.

FAQ Tentang Menjadi Ahli Shaklee:

1. Bagaimana hendak mendaftar sebagai ahli / pengedar Shaklee?
  • Anda boleh mendaftar dengan membuat pembayaran untuk yuran keahlian Ataupun membuat pembelian 200UV dalam satu resit (dalam linkungan RM680 Semenanjung Malaysia & RM850 Sabah/ Sarawak) untuk mendapat keahlian percuma Ataupun dengan pembelian 2 botol Vivix atau 3 kotak Shaklee Collagen Powder untuk mendapat keahlian percuma.



2. Yuran keahlian Shaklee
  • Yuran pendaftaran ialah RM65 ( sekiranya anda pergi sendiri ke branch mengambil member kit), tambahan RM10 untuk pos member kit ke Semenanjung Malaysia dan RM20 ke Sabah/Sarawak.


3. Maintain point dan keahlian
  • Kalau anda mendaftar untuk makan sendiri, atau berkongsi dengan keluarga dan saudara mara, tidak perlu maintain apa-apa points dan tidak perlu membeli vitamin pada setiap bulan. 
  • Sebaliknya bagi mereka yang mahu melibatkan diri dalam bisnes Shaklee, perlu maintain points tertentu dan membuat pembelian vitamin setiap bulan.
4. Adakah saya perlu buat pembelian setiap bulan untuk maintain keahlian?
  • Tidak perlu. Keahlian Shaklee adalah untuk seumur hidup.
5. Apa yang diperlukan sekiranya saya nak daftar sendiri di branch?
  • Anda perlukan seorang sponsor iaitu ahli yang telah berdaftar dengan Shaklee. Sila gunakan id saya Suhailah Abdul Hamid 866981, jika sekiranya anda berhasrat untuk bersama-sama dengan team bisnes Shaklee saya.
6. Apa kelebihan jadi ahli Shaklee?
  • Anda berpeluang membeli produk Shaklee dengan harga ahli (25% lebih murah dari harga pasaran). Setiap pembelian, akan diberi points di mana jika cukup jumlah points tertentu, anda akan mendapat bonus dalam bentuk cash pada bulan hadapan.
  • Peluang mendapatkan harga yang lebih murah bagi produk promosi Shaklee yang terpilih pada setiap bulan.
  • Peluang mendapatkan konsultasi tentang vitamin dan pengambilannya secara berterusan dalam group tertutup eksklusif untuk anda.
  • Peluang menjana pendapatan dan mendapatkan sesi training serta coaching secara berterusan dan PERCUMA dalam group tertutup eksklusif untuk anda.
7. Jika saya berminat berniaga Shaklee, bagaimana saya perlu bermula?
  • Hubungi saya SMS/WHATSAPP: 017 336 4128 untuk mendapatkan coaching eksklusif dan berterusan. Saya akan add anda dalam group tertutup facebook dan group whatsapp. Saya akan ajar anda berkenaan ilmu marketing, ilmu kepimpinan, motivasi dan pelbagai lagi. From zero to hero..
8. Berapakah modal untuk saya mulakan perniagaan Shaklee?
  • Anda tak perlukan sebarang modal untuk memulakan perniagaan Shaklee. Jika ada order produk, anda hanya minta Shaklee poskan.
  • Saya mengalu-alukan dan mengucapkan selamat datang kepada ahli-ahli Shaklee yang baru mendaftar di bawah naungan Sihat itu Nikmat.
  • Sekiranya anda berminat menjadi ahli, boleh terus hubungi saya untuk maklumat lanjut melalui email pisah35.ee@gmail.com atau sms/whatsapp: 017 336 4128.
Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Friday, 26 May 2017

CARA MUDAH ORDER SHAKLEE SISTEM ESELL


CARA MUDAH ORDER SHAKLEE SISTEM ESELL


Entry kali ni nak memperkenalkan sistem baru untuk order Shaklee tanpa perlu sms/whatapp pengedar..hanya dengan klik saja..boleh terus order sendiri dalan web Shaklee..beli online 100%

Memperkenalkan 'eSell', platform terbaru oleh Shaklee. Bagi memudahkan peminat dan pengguna tegar Shaklee terus membuat belian dengan cara paling mudah.




LANGKAH-LANGKAH NAK ORDER
1. Buka web

http://eizzara-eizzaty.blogspot.my/

2. Pergi mana-mana entry produk yang berminat..scroll ada gambar dan KLIK
3. Paparan website Shaklee akan terpapar. Klik pada Agree jika anda mahu terus membuat belian. Dan klik pada butang Next.



4. Produk yang anda mahu beli akan terus terpapar. Anda boleh kurangkan atau tambah jumlah produk pada bahagian 'Quantity' dan klik pada butang 'Update'. Anda bersetuju, terus klik pada butang 'Checkout'.


5. Isikan butiran anda dengan lengkap. Dan klik pada butang 'Continue' bagi meneruskan proses beli Shaklee online.


6. Semak semula butiran anda, puas hati dan klik pada 'Proceed for Payment'


7. Anda hampir selesai beli Shaklee online. Pilih kad anda Visa/Master. Kemudian masukkan 'Car Holder Name', 'Credit/Debit Card Number, 'Expiry Date' dan 'Security Code' (3 nombor di belakang kat debit/credit anda'. Selesai, klik pada confirm payment. Anda akan terima MSOS code (jika anda menggunakan Maybank Card) melalui HP anda.



8. Masukkan MSOS code dan klik pada butang OK.


9. Akhir sekali, anda akan menerima slip berserta Sales Order Number. DONE!!

Sebarang pertanyaan dan pesanan boleh hubungi saya:

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 


*setiap pembelian anda wajib akan mendapat konsultasi percuma yang berterusan dari saya

Thursday, 25 May 2017

SHAKLEE SET KENCING MANIS


KENALI PENYAKIT KENCING MANIS

Merupakan sejenis penyakit yang dapat dicirikan dengan keadaan tinggi kandungan glukosa dalam darah. Ini terjadi terutamanya selepas pengambilan makanan oleh pesakit.


PENYAKIT INI DI BAHAGIKAN KEPADA 3:-

1. Diabetis Jenis 1
Apabila pancreas tidak menghasilkan insulin

2. Diabetis Jenis 2

apabila pankreas tidak menghasilkan insulin yang mencukupi( ataupun insulin tidak dihasilkan)

3. Diabetis Gestasi
apabila insulin kurang ketika hamil

Tanda Awal Anda Menghidap Diabetes

  • Rasa dahaga yang sangat
  • Penglihatan menjadi kurang jelas
  • Sering berasa letih
  • Kerap membuang air kecil di tengah malam
  • Siapa Yang Berisiko Mendapat Diabetes
  • Mereka yang mempunyai sejarah ahli keluarga menghidap diabetes
  • Wanita mengandung dengan berat badan berlebihan
  • Mereka yang mengalami obesiti yang tinggi
  • Mereka yang kurang menjaga pemakanan
  • Bahaya Kencing Manis Kepada Kesihatan Kita
  • Penyakit jantung
  • Penyakit buah pinggang
  • Luka lambat sembuh
  • Di potong kaki untuk mengelakkan komplikasi
BAGAIMANA MENCEGAH DAN MENGAWAL KENCING MANIS
  • Pilih makanan rendah glisemiks untuk mengawal kandungan gula dalam darah 
  • Dengan Pengambilan Minyak Ikan/Omega 3 – bantu mengekalkan tahap kesihatan jantung 
  • Pengambilan makanan yang tinggi CHROMIUM (mineral yang membantu untuk insulin bekerja dengan lebih efentif, untuk mengekalkan tahap gula yang sihat. 
  • Pengambilan Gamaa-Linolenic Acid(GLA) – sebagai asid lemak perlu dan anti keradangan. Ianya membantu mengurangkan simptom saraf kepada pesakit neuropati kencing manis. 
  • Mengambil Vitamin B6 dan B12 – menyokong kesihatan saraf, keadaan yang kritikal untuk pesakit neuropati kencing manis 
  • Vitamin C – mengurangkan level sorbital, gula yang terkumpul dalam sel dan rosak dalam sel mata, buah pinggang dan saraf 




KLIK DISINI UNTUK ORDER : SET KENCING MANIS


Kepada anda yang menghidapai penyakit kencing manis ini, saya cadangkan anda mengambil set seperti di atas. Ya mungkin anda nampak banyak tapi saya jamin anda akan berpuas hati dengan set ini jika diambil secara lengkap.



Jika tidak dapat memenuhi set ini, saya boleh cadangkan set bajet kepada anda jika anda membeli dengan saya. Di sini saya berikan keterangan yang lebih lanjut fungsi setiap produk di dalam set ini.


ESP - Dicerna secara berperingkat menyebabkan paras gula dibebas mengikut keperluan


Vitamin C - Mempercepat proses penyembuhan luka



Vita lea - Imbangan vitamin dan mineral yang lengkap



Alfafa - Kandungan kromium membantu menstasbilkan gula dalam darah



B-complex - Membantu menukarkan gula kepada tenaga . Membantu mengurangkan keletihan


GLA - Membantu memberi kesan positif kepada diabetic neuropati

VIVIX - Terkandung satu ramuan yang dikenali sebagai resveratrol yang bersifat anti oksida, anti infammnation dan anti kanser

Nurtiferon - Resveratrol dapat membantu meningkatkan sensitiviti tubuh terhadap hormone insulin. Ini dapat membantu mengurangkan kandungan insulin yang diperlukan untuk mengawal aras gula di dalam darah.

Dengan resveratrol membantu mengaktifkan enzim SIRT1 yang bertanggungjawab membantu dalam rembesan hormone insulin dan meningkatkan tahap sensitivitinya.


Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Wednesday, 24 May 2017

SHAKLEE SET MINI JERAGAT

Kecewa dengan produk jeragat ?
Tunggu dulu !

Yakin jeragat boleh hilang. Jangan putus asa. 99.99% pengguna saya sangat terkejut dengan kesan set ini. Saya berani kata yang 19 dari 20 pengguna sangat setia kerana mereka rasa dan nampak kesannya. 

Jeragat mereka berhenti merebak, jeragat makin pudar, kulit makin cerah dan jeragat yang hitam akhirnya hilang. Ini yang puan nak kan ? Mungkin dah berbelas tahun puan usaha untuk hilangkan jeragat.


Siapa Wajib Cuba ” Set Mini Jeragat ” ?


Set Mini Jeragat ni sangat sesuai untuk anda yang..




Baru mula nak merawat jeragat.


Dah kecewa dengan produk sedia ada dan nak cuba ubat jeragat baru.


Memang nak sangat hapuskan jeragat tapi ada budget yang rendah.Hebat Sangat Ke SET MINI JERAGAT


UNTUK PESANAN KLIK DISINI : SET MINI JERAGAT

Alhamdulillah. Sampai hari ni, saya dah bantu hampir 1,000 wanita untuk hilangkan jeragat mereka. Ramai juga yang dah jadi kawan baik. Mula – mula kastemer lepas tu jadi geng :).

Mini Pack Jeragat ni saya pecahkan pada 2 produk yang sangat berkesan.


[ P R O D U K 1 | G L A C O M P L E X ]

GLA Complex bertindak sebagai anti- jeragat. GLA akan stabilkan hormon yang jadi punca utama kulit kita tak kuat nak melawan jeragat. Sebab itulah guna produk apa pun serba tak jadi. Hormon kena stabilkan dulu . 

Lagi kelebihan GLA Complex ini:
✘ CERAHKAN JERAGAT DENGAN CEPAT.
✘ HALANG JERAGAT JADI KRONIK.
✘ PUDARKAN JERAGAT DENGAN CEPAT.
✘ LEMBAPKAN KULIT KERING YANG KUSAM.
✘ TEGANGKAN KULIT JADI LEBIH MUDA.
✘ HALANG SEL ROSAK KESAN DARI MATAHARI.
*GLA Complex berbentuk softgel berwarna kuning. Tak berbau dan senang ditelan.


[ P R O D U K 2 | S U S T A I N E D R E L E A S E D V I T A – C ]


Ramai yang tahu vitamin C sangat bagus untuk cerahkan jeragat. Cuma nak bagitahu, ni ialah vitamin c paling canggih di dunia.



Ia ada teknologi “Sustained Released”. Teknologi ni akan kekalkan vitamin C dalam darah selama 5 jam. Bayangkanlah kesannya bila vitamin C ada dalam darah selama 24 jam. Saya akan ajar caranya.


Vitamin C jenama lain akan dilepaskan sekali gus ke dalam darah. Tapi tubuh hanya boleh serap sebahagian saja pada suatu masa. Jadi, yang lain akan dibuang. Kan membazir tu ?

Berbeza dengan vitamin C ini. Ia melepaskan 100mg setiap jam dan diserap dengan optimum oleh tubuh. Ini ialah produk pertama di dunia yang ada teknologi macam ni.

Antara fungsi penting vitamin c dalam mengatasi jeragat ialah:
✘ CERAHKAN TOMPOK JERAGAT DENGAN CEPAT.
✘ PULIHKAN SEL KULIT MATI DENGAN AKTIF.
✘ SEKAT BINTIK HITAM BARU DARI TUMBUH.
✘ HALANG KULIT MATI KESAN DARI SINAR UV.
✘ ANJALKAN KULIT
✘ PUDARKAN PARUT JERAWAT YANG MEMBENTUK JERAGAT.
* Vitamin C berbentuk tablet berwarna keputih. Boleh dipatahkan menjadi 2 untuk mudah ditelan..



[ ADD ON | N U T R I W H I T E S P O T W H I T E N I N G T R E A T M E N T ]
Memperbaiki kesan-kesan matahari serta mencerahkan tompok jeragat kulit dengan cepat. Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit. Cats Claw menegangkan kulit . Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus .

Mengapa Produk Lain Gagal Atasi Jeragat ?
Jenama ini sangat mementingkan kualiti pada setiap produknya. Sebab itulah mereka buat lebih dari 83,000 ujian untuk produk- produknya.

Paling penting, setiap produk jenamanya mengatasi masalah terus daripada punca jeragat yang sebenar. 


Berapa Lama Saya Perlu Makan Untuk Dapat Kesan ?


Kadar pemulihan bagi setiap individu adalah berbeza- beza. Ada yang rasa kesan seawal 7 hari. Ada pula yang rasakannya selepas 2 minggu dan ada yang sebulan.



Jadi, pastikan puan dapatkan produk dari saya untuk teknik pengambilan yang betul. Salah cara makan anda akan rugi.

Cara Makan Mini Pack Jeragat

Ini beza saya dengan pengedar yang lain. Saya tegas dalam memberikan teknik pengambilan yang betul. Apa guna produk bagus tapi caranya tak betul. Kesan tak nampak, duit pun ke mana.
Jadi…

Caranya akan saya terangkan secara panjang lebar selepas pembelian. 

UNTUK PESANAN KLIK DISINI ;   SET MINI JERAGAT

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

Tuesday, 23 May 2017

PENGEDAR SHAKLEE SELAYANG



Pengedar Shaklee Di Selayang Yang Paling Aktif – Hubungi Saya Ya !

Nama saya Norhapisah. Anda boleh panggil saya Hapisah / kak Pisah . Dan saya adalah Pengedar Shaklee di Selayang yang sangat aktif menghantar vitamin pada pelanggan saya.





Saya Sangat Mesra- Pengedar Shaklee Di Selayang

Saya memang suka bercerita tentang kebaikan produk Shaklee. Sebabnya memang saya pengguna Shaklee yang tegar.

Dulu saya ada masalah kolesterol tinggi dan perut buncit. Mula- mula memang saya tak percaya. Tapi lepas saya amalkan sendiri, betullah memang produk Shaklee yang terbaik.

Saya jamin anda mesti suka la bila berurusan dengan saya. InsyaAllah.

Saya Pasti Ajar Cara Makan Yang Berkesan

Jangan makan ikut botol saja tau. Kalau anda ada masalah, saya akan ajar cara yang sesuai mengikut masalah yang anda ada. Dan tak semua orang caranya sama.

Saya nak semua pelanggan saya puas hati dengan kesan produk Shaklee. Dan saya nak buktikan saya adalah Pengedar Shaklee Selayang yang terbaik.

Boleh COD Tak ?

Eh mestilah boleh !

Di Selayang kan tak ada stokis. Jadi, selain bagi nasihat, pendaftaran ahli saya juga buat penghantaran produk Shaklee secara COD ke rumah anda. Anda call atau whatsapp saja.

Kawasan COD saya adalah disekitar Batu Cave dan Selayang.

Hubungi Saya Segera !
Jangan lupa ya. Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.


Jaminan kami

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Hubungi  : 
Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com