Tuesday, 21 March 2017

SHAKLEE SET BERSALIN


+


🌿B-complex:
membekalkan asid folic yang sgt di perlukan oleh bayi dari seawal kandungan , tempoh menyusu badan . Disamping itu dpt mengelakkan ibu dari mengalami stress dan penat, anti meroyan orang kata. Dan b complex juga untuk tenaga , bina sel yang baik , dan hilangkan sakit badan.Omega guard:
membantu perkembangan otak & penglihatan bayi yang menyusu . Bonus kita tak sembelit , sakit badan , sakit urat , bengkak kaki , tak gemuk .ESP:
membekalkan tenaga berpanjangan kepada ibu agar kekal cergas sepanjang hari malah mampu mencantikkan kulit ibu & bayi. Bonus kulit flawles , slim , susu banyak dan tenaga segera , anjalkan badan yang kendur dan geleber.

Vitalea:
mengandungi zat besi yg di perlukan oleh ibu pantang agar tidak lesu & bantu atasi masalah anemia ketika hamil , dan tambah darah , sebab kita kehilangan banyak darah semasa bersalin. Bonus kulit cantik Hb cunnn , flawless tak pucat nanti.

SR Vitamin C:
membantu penyerapan vitamin ke tahap optimum di samping dapat meningkatkan sistem immune badan ibu pantang dan mencantikkan kulit. Bonus kulit putih , anti keputihan , baby & mak sihat.

Ostematrix:
membekalkan kalsium secukupnya mengikut keperluan ibu berpantang bagi mengelakkan masalah kejang kaki, sembelit & sukar tidur. Bonus gigi tak sakit ,tak kejang, sakit badan cepat pulih.

Alfalfa :
untuk melancarkan darah nifas , darah kotor akan keluar betul2 , kesan nya badan bersih , kulit cantik , rahim cepat kecut , perapat semulajadi , milk booster , anjalkan payudara . Memang kalah jamu , betul tak tipu 👍

Zink Complex :
Kekurangan zinc menyebabkan lambat penyembuhan luka. Badan manusia mempunyai beberapa enzim yang bergantung pada zinc, yang menggalakkan sintesis kolagen yang seterusnya membantu dalam penyembuhan luka.

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli SHAKLEE SET BERSALIN !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-355 9455 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-355 9455
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a Comment