Wednesday, 16 May 2012

KOLEKSI KOLEKSI NOVEL MILIKKU KAKI NOVEL

Dulu aku memang buta IT. bab online memang aku tak tahu ataupun tak nak ambil tahu. Di zaman yang serba canggih ni aku belajar benda baru buat diri aku mungkin bukan pada orang lain ... Kaki novel menerbitkan novel-novel melayu dan mencungkil bakat - bakat penulis muda. Aku berjinak-jinak membaca novel web penulisan2u.com aku terus menlangkah membaca Enovel dari blog - blog penulis dan ini diantara Novel - novel dalam pelukan aku.













Ini ada lah koleksi peribadi aku. nanti jika ada kesempatan aku akan buat review sekemua novel ini. Novel pilihan aku adalah AKU YANG KAU TINGGALKAN dan MAAF JIKA AKU TAK SEMPURNA. Novel ini ada sentuhan tersendiri membuatkan aku tak pernah jemu membaca dan terus membaca.


Novel bakal dalam pelukan KEA karya Arrasharrina keluaran bulan mei

2 comments:

  1. hi..novel maaf aku tak sempurna tu keluaran bila eh?? macam best je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. keluaran bulan april 2011 baby kedua acik lana. memang best saya ada buat review tentang novel tu. novel no tiga memang harus begitu pun best. sekarang ni acik lana nak print sendiri novel bertajuk perempuan yang paling aku cinta.

      dalam menyiapkan menuscrip pelangi cinta buat suami.... karya acik lana memang terbaik.

      Delete