Saturday, 28 March 2020

PENGEDAR SHAKLEE TELUK INTAN YANG AKTIF



Anda nak servis paling cepat, konsultansi paling mesra, cara pengambilan paling berkesan ?
Anda kena dapatkan produk Shaklee dari saya, Pengedar Shaklee Teluk Intan dan kawasan sekitarnya.

WhatsApp "Order Shaklee" ke 013 - 412 9938 @ klik Order Shaklee 

Kenali Saya 
Saya Nor Aznida , nak paling mesra panggil je saya Nida .

Niza pengguna tegar produk Shaklee terutama set kesihatan .

Anda mesti nak lebih nilai untuk setiap belian produk Shaklee kan ? Apa yang lebih baik dari kesan yang cepat dan konsultansi seperti pakar nutrisi kan ?

Sebab itu, sebagai Pengedar Shaklee Teluk Intan dan kawasan sekitar Nida yang terbaik, Nida akan ajar cara pengambilan yang betul dan pantau kesan yang anda rasa.

Nida cukup kecewa bila ada pengedar yang kurang ambil berat dengan kesan produk Shaklee yang mereka jual.

Selain itu Nida juga gigih melebarkan sayap dalam bidang perniagaan dengan membantu lebih ramai orang sihat dan cantik dengan Shaklee. Sekarang Nida sedang melatih ahli bawah naungan Nida menjana pendapatan secara part time dan full time.


WhatsApp "Order Shaklee" ke 013 - 412 9938 @ klik Order Shaklee 

Konsultansi & Cara Makan Yang Betul
Anda dah bayar. Mestilah anda nak nasihat dan kesan yang terbaik. Itu hak sebagai pembeli.

Nida boleh kata yang konsultansi saya ialah yang terbaik sebab Nida sangat serius dalam ilmu produk. Nida rapat dengan Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas- kelas anjuran Shaklee.

Saidatul pastikan setiap dari anda faham tentang :

  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Apakah produk- produk Shaklee yang bagi kesan yang lebih cepat.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan- kesan baik pada kulit dan kesihatan dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.
Jadi, pastikan anda dapatkan konsultansi tepat dari Nida .

Kenapa Nak Bayar Lebih


Kenapa perlu bayar harga ‘mark-up’ sedangkan hanya dengan sekali bayar keahlian, anda boleh dapat macam- macam kelebihan dari Shaklee.

Antara kelebihan sebagai ahli:

  • Diskaun 15% – 33% .
  • Promosi bulanan ( Lagi murah dari harga ahli )
  • Promosi voucher dari belian produk promosi.
  • Kelas ‘Health & Wellness Talk’ percuma tentang kesihatan dan kecantikan daripada pakar.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian yang melebihi 150 points ( Lebih kurang RM 500)
  • Untung runcit dari belian kawan- kawan yang oder dari anda.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian ahli yang mendaftar dengan anda.
Setelah anda mendaftar, anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar sebagai pengedar seperti Nida .

Walaupun selepas menjadi ahli, servis penghantaran Nida ialah seperti biasa. Anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar seperti Nida  .

Tempahan  
Untuk berhubung dengan Nida boleh hubungi nombor 
013 - 412 9938 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.


Konsultasi Percuma Tentang Produk Shaklee

PENGDAR SHAKLEE DAMANSARA DAMAI YANG AKTIF



Anda nak servis paling cepat, konsultansi paling mesra, cara pengambilan paling berkesan ?
Anda kena dapatkan produk Shaklee dari saya, Pengedar Shaklee Damansara Damai dan kawasan sekitarnya.

WhatsApp "Order Shaklee" ke 018 - 972 1810 @ klik Order Shaklee 

Kenali Saya 
Saya Dayang Nazirah , nak paling mesra panggil je saya Zira .

Zira pengguna tegar produk Shaklee terutama set kesihatan .

Anda mesti nak lebih nilai untuk setiap belian produk Shaklee kan ? Apa yang lebih baik dari kesan yang cepat dan konsultansi seperti pakar nutrisi kan ?

Sebab itu, sebagai Pengedar Shaklee Damansara Damai dan kawasan sekitar yang terbaik, Zira akan ajar cara pengambilan yang betul dan pantau kesan yang anda rasa.

Zira cukup kecewa bila ada pengedar yang kurang ambil berat dengan kesan produk Shaklee yang mereka jual.

Selain itu Zira juga gigih melebarkan sayap dalam bidang perniagaan dengan membantu lebih ramai orang sihat dan cantik dengan Shaklee. Sekarang Zira sedang melatih ahli bawah naungan Zira menjana pendapatan secara part time dan full time.


WhatsApp "Order Shaklee" ke 018 - 972 1810 @ klik Order Shaklee 

Konsultansi & Cara Makan Yang Betul
Anda dah bayar. Mestilah anda nak nasihat dan kesan yang terbaik. Itu hak sebagai pembeli.

Zira boleh kata yang konsultansi saya ialah yang terbaik sebab Zira sangat serius dalam ilmu produk. Zira rapat dengan Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas- kelas anjuran Shaklee.

Saidatul pastikan setiap dari anda faham tentang :

  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Apakah produk- produk Shaklee yang bagi kesan yang lebih cepat.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan- kesan baik pada kulit dan kesihatan dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.
Jadi, pastikan anda dapatkan konsultansi tepat dari Zira .

Kenapa Nak Bayar Lebih


Kenapa perlu bayar harga ‘mark-up’ sedangkan hanya dengan sekali bayar keahlian, anda boleh dapat macam- macam kelebihan dari Shaklee.

Antara kelebihan sebagai ahli:

  • Diskaun 15% – 33% .
  • Promosi bulanan ( Lagi murah dari harga ahli )
  • Promosi voucher dari belian produk promosi.
  • Kelas ‘Health & Wellness Talk’ percuma tentang kesihatan dan kecantikan daripada pakar.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian yang melebihi 150 points ( Lebih kurang RM 500)
  • Untung runcit dari belian kawan- kawan yang oder dari anda.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian ahli yang mendaftar dengan anda.
Setelah anda mendaftar, anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar sebagai pengedar seperti Zira .

Walaupun selepas menjadi ahli, servis penghantaran Zira ialah seperti biasa. Anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar seperti Zira  .

Tempahan  
Untuk berhubung dengan Zira boleh hubungi nombor 
018 - 972 1810 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.


Konsultasi Percuma Tentang Produk Shaklee

PENGEDAR SHAKLEE KUALA TERENGGANU YANG AKTIF


Anda nak servis paling cepat, konsultansi paling mesra, cara pengambilan paling berkesan ?
Anda kena dapatkan produk Shaklee dari saya, Pengedar Shaklee Kuala Terengganu dan kawasan sekitarnya.

WhatsApp "Order Shaklee" ke 011 - 2925 2653 @ klik Order Shaklee 

Kenali Saya 
Saya Nur Izzah , nak paling mesra panggil je Izzah .

Izzah pengguna tegar produk Shaklee terutama set kesihatan .

Anda mesti nak lebih nilai untuk setiap belian produk Shaklee kan ? Apa yang lebih baik dari kesan yang cepat dan konsultansi seperti pakar nutrisi kan ?

Sebab itu, sebagai Pengedar Shaklee Kuala Terengganu dan kawasan sekitar yang terbaik, Izzah akan ajar cara pengambilan yang betul dan pantau kesan yang anda rasa.

Izzah cukup kecewa bila ada pengedar yang kurang ambil berat dengan kesan produk Shaklee yang mereka jual.

Selain itu Izzah juga gigih melebarkan sayap dalam bidang perniagaan dengan membantu lebih ramai orang sihat dan cantik dengan Shaklee. Sekarang Izzah sedang melatih ahli bawah naungan Izzah menjana pendapatan secara part time dan full time.



WhatsApp "Order Shaklee" ke 011 - 2925 2653 @ klik Order Shaklee 

Konsultansi & Cara Makan Yang Betul
Anda dah bayar. Mestilah anda nak nasihat dan kesan yang terbaik. Itu hak sebagai pembeli.

Izzah boleh kata yang konsultansi saya ialah yang terbaik sebab Izzah sangat serius dalam ilmu produk. Izzah rapat dengan Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas- kelas anjuran Shaklee.

Saidatul pastikan setiap dari anda faham tentang :

  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Apakah produk- produk Shaklee yang bagi kesan yang lebih cepat.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan- kesan baik pada kulit dan kesihatan dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.
Jadi, pastikan anda dapatkan konsultansi tepat dari Izzah .

Kenapa Nak Bayar Lebih


Kenapa perlu bayar harga ‘mark-up’ sedangkan hanya dengan sekali bayar keahlian, anda boleh dapat macam- macam kelebihan dari Shaklee.

Antara kelebihan sebagai ahli:

  • Diskaun 15% – 33% .
  • Promosi bulanan ( Lagi murah dari harga ahli )
  • Promosi voucher dari belian produk promosi.
  • Kelas ‘Health & Wellness Talk’ percuma tentang kesihatan dan kecantikan daripada pakar.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian yang melebihi 150 points ( Lebih kurang RM 500)
  • Untung runcit dari belian kawan- kawan yang oder dari anda.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian ahli yang mendaftar dengan anda.
Setelah anda mendaftar, anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar sebagai pengedar seperti Izzah .

Walaupun selepas menjadi ahli, servis penghantaran Izzah ialah seperti biasa. Anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar seperti Izzah  .

Tempahan  
Untuk berhubung dengan Izzah boleh hubungi nombor 
011 - 2925 2653 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Konsultasi Percuma Tentang Produk Shaklee

Tuesday, 4 February 2020

PROMO SHAKLEE FEBRUARI 2020

Setiap bulan Shaklee membawakan pelbagai promo yang menarik. Bukan Februari ini bulan terakhir kempen JOM SHAKLEE. Terdapat 5 pilihan sebelum ini hanya 3 pilihan. 

Apa yang menarik dengan Jom Shaklee adalah :- 
-  Keahlian percuma 
- less 10% dari harga ahli 
- Penghantaran percuma 
- Cash rebet 


SET PRENATAL KINI 438.30 SAHAJA 

 SET POSTNATAL 479.70

SET DAILY ESSENTIAL 736.20

SET YOUTH STARTER PACK 612.00

SET VIVIX 684.00

Selain itu promo produk Zinc Plus , Coq Trol untuk bulan Februari ini Sempena wabak yang merebak seluruh negara , Shaklee menawarkan penbelian  Twin pack dengan diskaun 5% 

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan 

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli SHAKLEE !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor   017-3559455 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp:  017-3559455
Email: Pisah35.ee@gmail.com 


Thursday, 9 January 2020

NOVEL I PROMISE

Jaga kamu I Promise sampai mati 


Dah lama tak baut review novel , kali ini novel I promise jadi pilihan. Siapa yang tak kkenal pemulis berbakat besar sentiasa melahirkan karya yang sangat best. Novel setebal 706 muka surat mampu membuat anda tersenyum sendiri. Jom kita review novel ini. 

Kisah bermula Hayla terpaksa berkahwin dengan anak orang kaya Haji Nordin , Zafran. Walau Hayla enggan pada mulanya tetapi hasrat nenek yang sudah tua Hayla turutkan menerima Zafran sebagai suami. Niat Haji Nordin mengahwinkan Zafran dengan gadis kampung yang polos mampu mengubah kehidupan anaknya tetapi gagal. 

5 tahun kehidupan hayla berubah , Berpakaian seluar dan Tshit adalah larangan pada Zafran. Zafran mahukan isterinya kelihatan cantik dan berfesyen. Segala keperluan dan kemewahan dimiliki sejak menjadi isteri Zafran cuba 1 .. cinta dari Zafran. Kerana cinta Zafran dimiliki oleh Julia. Kekasih gelap Zafran yang disimpan sekian lama. Hayla telah diberi amaran agar tidak memberitahu Hj Nordin perhubungan Julia dan Zafran jika tidak badan Hayla menjadi mangsa. Sepak , penampar , terajak sudah lali ditubuhnya. Jika ada silap sikit pastinya tubuhnya menjadi mangsa amarah si suami.

Zafran terpaksa menyimpan Hayla kerana harta Haji Nordin. Haji Nordin pernah memberi amaran jika Hayla diceraikan Zafran tidak akan mendapat apa apa dari papanya. Kerana itu juga Zafran tidak boleh berkahwin dengan Julia. 

Suatu hari Hayla nekad untuk melarikan diri bila dirinya tidak tahan dengan sikap Zafran. Dengan bantuan orang gaji Hayla berjaya melarikan diri.  Beberapa kali pertemuan Hayla tidak sedar yang selama ini dia tinggal dirumah agam Tuan Anaqi. Dengan pertolongan Cik Dan pembantu rumah Tuan Anaqi. Hayla diteima menjadi tukang kebun dirumah Tuan Anaqi. 

Tuan Anaqi lelaki luar biasa m Dia diasuh dan dilatih menjadi lelaki yang hebat. Semua bermula Anaqi menjadi anak angkat kepada jutawan. Tapi satu kemalangan yang cukup tragis telah meranapkan segala keyakinannya. Hancur. Musnah. Lenyap segala kemahsyuran yang dibina. Setiap malam pill tidor sahaja yang boleh melelapkan matanya. Kehadiran Hayla juga menjadi penawar pada Tuan Anaqi. 

Zafran dapat menghidu dimana Hayla tinggal ini membuatkan Zafran naik minyak hingga Zafran hilang kawalan kemarahannya. Sekali lagi Hayla menjadi mangsa . Kini dia terus nekad untuk untuk memberitahu bapa mertuanya Haji Nordin. Teramat terkejut bila melihat keadaan Hayla yang yang lebam lebam kesan dipukul. Pada mulanya Haji Nordin gembira kerana Zafran memberitahu yang Hayla sudah kembali kerumahnya. Tetapi melihat keadaan Hayla Haji Nordin membuat keputusan agar Hayla bercerai. Haji Nordin rasa bersalah mengahwinkan Hayla dengan Zafran. 

Selesai proses perceraian Hayla menerima sekeping chq dari bekas mertuanya untuk kegunaan kehidupan baru. Hayla bersyukur kerana Cik Dan dan Tuan Anaqi menerima dirinya. Hayla terus berkerja sebagai tukang kebun dirumah agam. Kehidupan Hayla semakin lega kerana bebas dari cengkaman Zafran. 

Dirumah Tuan anaqi , Hayla semakin selesa. Tuan anaqi tidak seperti dulu yang lebih mendiamkan diri. Perasaan yang tidak pernah mengenal erti cinta disuntik mengenal erti sayang. Biarpun rasa diri tak layak memiliki cinta tetapi jiwa tenang Hayla memberanikan diri untuk menjadikan Hayla pemaisuri hati. Mereka menikah dalam senyap. Demi keselamatan diri Hayla pernikahan perlu dirahsiakan. Tuan Anaqi risau musuhnya akan mengambil kesempatan.

Dalam menyulam kasih , satu tragedi yang dijangka telah berlaku. Demi keselamat diri Hayla, nyawa Anaqi menjadi teruhan. Kehilangan Anaqi menjadi tanda tanya. Hidupkah Anaqi , Jika mati mana mayatnya itu yang menjadi persoalan pada diri Hayla.

Dendam Zafran tak pernah pudar bila hidupnya semakin susah. Zafran sentiasa mengganggu hidup Hayla dengan meminta wang yang Haji Nordin hadiahkan. Sejak Zafran bercerai dengan Hayla Zafran tidak lagi mendapat wang dari Haji Nordin malah rumah banglo yang didiami Hayla dan Zafran juga ditarik balik. Zafran semakin tertekan dengan kemahuan isterinya yang bermewah tak bertempat. Dulu semasa hidup bersama Hayla segalanya ditanggung oleh Hj Nordin. Kini semuanya sendiri.

Siapa sangka Anaqi kembali , rasa bersyukur dipertemukan kembali. Allah kabulkan doanya untuk menikmati cintanya yang hilang beberapa bulan. Anaqi membuat keputusan untuk mengumumkan pernikahannya demi kebaikan semua. Anaqi berjanji akan menjaga Hayla selagi dia ada. Melayari cinta bersama Anaqi terlalu indah hingga Hayla mampu untuk melupakan kisah hitam hidup bersama Zafran. I promise jaga you sampai mati. 


Sinopsis dari kulit novel 
Bergelar isteri sejak berusia sembilan belas tahun, Hayla tak pernah bahagia. Malah cukup terseksa tatkala menjadi mangsa keganasan suaminya sendiri. Perbezaan usia yang ketara membuatkan Zafran begitu keras menjunjung ego. Gila kuasa! Semua mahu diatur suaminya dari A to Z.

Lima tahun menadah sepak terajang, Hayla tekad untuk melarikan diri. Beberapa siri pertemuan dengan seorang pemuda 'tak berperasaan', perlahan-lahan telah mengubah rentak hidupnya. Dan siapa sangka 'tuan' yang mentadbir rumah agam tempat dia menumpang adalah orang yang sama. Pemuda tak ada perasaan itulah!

Dan Anaqi pula bukan sembarangan manusia. Diasuh dan dilatih menjadi lelaki yang hebat dan cekap, tak pernah gentar dia menghadap cabaran dunia. Tapi satu kemalangan yang cukup tragis telah meranapkan segala keyakinannya. Hancur. Musnah. Lenyap segala kemahsyuran yang dibina. Dia bernafas hanya demi menanti ajal yang bakal tiba.

Tapi bagi Anaqi pula, cinta Hayla tak layak disambut. Bagaimana tangan yang kotor ini mahu membelai gadis sesempurna itu? Dia bukan lelaki yang baik. Dia seorang pembunuh! Dan hubungan mereka pasti akan menjadi satu 'tiket' untuk musuh-musuhnya memusnahkan segala bahagia yang mereka cipta bersama.

"Kalau ini yang terbaik untuk kau dan aku, then let's love each other. Tapi sekali kau datang pada aku dengan cinta, selama-lamanya kau tersekat bersama aku. I will never let you go, I promise." ~Anaqi

Tapi, mudahkah perjalanan mereka semudah melafaz satu janji?

Friday, 6 December 2019

NOVEL SEADANYA AKU

Bukan ini kisah yang aku mahu

Review kali ini  pilihan novel bakal diadaptasi Seadanya Aku. Novel setebal 475 muka surat. Cerita santai tentang 3 sahabat membibitkan rasa cemburu bila melihat kelebihan seorang kawan. Perasaan cemburu mengundang kemusnahan pada orang lain dan diri sendiri. Jom ikuti review tentang novel ini.

Kali ni kisah pengkhianatan kawan baik sendiri. Aufiya, Wina dan Zureen ni duduk serumah dan kenal dari sekolah lagi. Tapi, dua - dua dengki dengan Aufiya ni. Ada saja tak puas hati itu dan ini. Macam Wina sebab Zarul tak ada plan pun nak kahwin dengan dia walaupun lama bertunang, Zureen pula sebab single. So dua - dua ni bermuka - muka depan Aufiya.

Aufiya dan Taufik sedang menghitung hari untuk melangsungkan perkahwinan mereka. Namun, pada hari tersebut, Taufik menghilangkan diri. Keliru dan ragu menjadi teman Taufik ketika itu. Walaupun Taufik tahu kisah silam Aufiya. Taufik juga yang bersetuju untuk meneruskan pernikahan mereka setelah menerima seadaanya Aufiya. Tetapi semuanya berubah bila Taufik tidak muncul dihari pernikahan mereka. Dalam kekalutan ketika majlis  pengantin Lelaki tidak ada  muncul Zarul, kawan baik Taufik merangkap tunang Wina, kawan baik Aufiya sendiri datang menawarkan diri. 

Terpaksa.. Itulah alasan Aufiya menerima Zarul demi menutup malu keluarga. Keluarga Aufiya menganggap kehadiran Zarul sebangai penyelamat.  Ketika majlis Wani dan Zureen tidak hadir ke majlis Aufiya kerana sebab sebab tertentu. Aufiya nekad untuk sembunyikan siapa suaminya demi persahabatan Aufiya dan Wani. Namun, tak henti rasa bersalah terhadap Wina kerana telah merampas Zarul. Perasaan bersalah itu juga hingga ada ketika dia tidak berani untuk berlebihan dengan suaminya di khalayak ramai. Adakalanya tindakkan dia juga memberangkan dan mengecewakan Zarul dan Ini membuatkan Zureen tertanya tanya dan mencari siapa suami Aufiya.

Ketika bahagia mula tercipta, Taufik muncul semula menuntut hak. Dan, kejadian hitam yang menimpa Aufiya ketika di kolej dulu kembali menghantui dengan kemunculan Hadi. Aufiya dirogol Ikmal ketika pulang dari kelas ke rumah sewanya dan dalangnya adalah Farah, kawan baik Aufiya sendiri. Taufik lari pada hari perkahwinan mereka pun berpunca kejadian tersebut. 

Banyak konflik lain sebenarnya, antaranya mak mertua Aufiya pun tak boleh terima sebab memang sukakan Wina ni. Tapi mungkin sedikit je, dan tetap memberi impak tersendiri. Farah juga menghebahkan aib Aufiya pada mentuanya. Kejadian demi kejadian berlaku , hinggalah kebenaran memihak pada Aufiya juga akhirnya. 


Sinopsis dari kulit novel 
Cerita itu. Ya, cerita yang ingin dilupakannya. Bertahun dia menyimpannya sendiri, berharap yang cerita itu akan terkubur sendiri. Siapa tahu, cerita itu muncul semula ketika bahagia di depan mata. Kesuciannya dipersoalkan, kejujurannya diragui.

“Fik dah fikirkan dalam-dalam. Ikhlas Fik sayangkan Fiya. Fik tak kesah dengan cerita silam Fiya. Kita kahwin!” - TAUFIK

Janji Taufik untuk menerima dirinya seadanya dia, hanya tinggal janji. Kenduri sedang berlangsung. Tetamu sudah berpusu datang. Jurunikah sudah lelah menunggu, tetapi pengantin lelakinya langsung tidak muncul. Aufiya rasa lebih baik dia mati sahaja daripada menanggung malu.

Dan, lelaki itu muncul tiba-tiba menyelamatkan maruahnya dari terus ditelanjangkan Taufik. Dia menerima huluran bantuan Zarul walaupun rasa bersalah menggunung tinggi. Zarul yang tegas, Zarul yang dingin dan Zarul juga tunangan Wina. Zarul itulah yang dihantar Tuhan sebagai penyelamatnya.

“Saya tak tahu saya bakal jadi pengantin hari ni. Jadi saya tak sediakan apa-apa untuk Aufiya. Saya cuma ada cincin ini sebagai tanda saya ikat Aufiya dalam hati saya.”- ZARUL

Perkahwinan itu tidak mampu Aufiya khabarkan hatta kepada kawan-kawan baiknya sendiri kerana yang menjadi suaminya itu hanyalah sekadar pinjaman. Pinjaman seorang sahabat yang dikhianatinya dalam diam.

“Abang bukan hak Faye dari mula. Abang hak Wina. Faye tak mahu rampas abang daripada kawan baik Faye sendiri.”- AUFIYA

Zarul. Dia menawarkan diri bukan kerana terpaksa. Tapi demi rasa yang sudah sekian lama ada. Tapi, sabarnya seakan-akan diuji. Sayang Aufiya terhadap Wina seolah-olah tidak bertepi.

“Kalau sayang sangat dengan Wina tu, apa kata, Faye bermadu aje dengan dia? Senang, kan?”- ZARUL

Hati Aufiya mula berdolak-dalik, antara suami dan sahabat yang dikasihi. Sikap Zarul yang melindungi dan menerima dia seadanya tanpa sebarang syarat mula membuatkan hatinya terbuai. Tapi Wina itu sahabatnya yang paling baik. Melukakan Wina umpama melukakan hati sendiri.

Tegarkah Aufiya terus melukakan hati Wina yang sudah dianggap seperti darah dagingnya itu? Atau Aufiya rela menghancurkan hatinya sendiri demi melihat Wina bahagia? Antara kehendak sendiri dan persahabatan, yang manakah akan menang?

PENGEDAR SHAKLEE KAPAR DAN TELUK INTAN YANG AKTIF


































Anda nak servis paling cepat, konsultansi paling mesra, cara pengambilan paling berkesan ?
Anda kena dapatkan produk Shaklee dari saya, Pengedar Shaklee Kapar dan Teluk Intan serta kawasan sekitarnya.

WhatsApp "Order Shaklee" ke 017-554 9158 @ klik Order Shaklee 

Kenali Saya 
Saya Farah , nak paling mesra panggil je Farah .

Farah pengguna tegar produk Shaklee terutama set kesihatan .

Anda mesti nak lebih nilai untuk setiap belian produk Shaklee kan ? Apa yang lebih baik dari kesan yang cepat dan konsultansi seperti pakar nutrisi kan ?

Sebab itu, sebagai Pengedar Shaklee Kapar dan Teluk Intan serta kawasan sekitar yang terbaik, Farah akan ajar cara pengambilan yang betul dan pantau kesan yang anda rasa.

Farah cukup kecewa bila ada pengedar yang kurang ambil berat dengan kesan produk Shaklee yang mereka jual.

Selain itu Farah juga gigih melebarkan sayap dalam bidang perniagaan dengan membantu lebih ramai orang sihat dan cantik dengan Shaklee. Sekarang Farah sedang melatih ahli bawah naungan Farah menjana pendapatan secara part time dan full time.



WhatsApp "Order Shaklee" ke 017-554 9158 @ klik Order Shaklee 

Konsultansi & Cara Makan Yang Betul
Anda dah bayar. Mestilah anda nak nasihat dan kesan yang terbaik. Itu hak sebagai pembeli.

Farah boleh kata yang konsultansi saya ialah yang terbaik sebab Farah sangat serius dalam ilmu produk. Farah rapat dengan Nutritionist Shaklee. Selalu belajar di kelas- kelas anjuran Shaklee.

Saidatul pastikan setiap dari anda faham tentang :

  • Punca masalah yang anda hadapi.
  • Kenapa produk itu dipilih.
  • Apakah produk- produk Shaklee yang bagi kesan yang lebih cepat.
  • Cara pengambilan produk yang betul.
  • Cara pengambilan produk yang jimat.
  • Kesan- kesan baik pada kulit dan kesihatan dari produk yang anda ambil.
  • Tips kesihatan dan gaya hidup yang sihat.
Jadi, pastikan anda dapatkan konsultansi tepat dari Farah .

Kenapa Nak Bayar Lebih

Kenapa perlu bayar harga ‘mark-up’ sedangkan hanya dengan sekali bayar keahlian, anda boleh dapat macam- macam kelebihan dari Shaklee.

Antara kelebihan sebagai ahli:

  • Diskaun 15% – 33% .
  • Promosi bulanan ( Lagi murah dari harga ahli )
  • Promosi voucher dari belian produk promosi.
  • Kelas ‘Health & Wellness Talk’ percuma tentang kesihatan dan kecantikan daripada pakar.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian yang melebihi 150 points ( Lebih kurang RM 500)
  • Untung runcit dari belian kawan- kawan yang oder dari anda.
  • ‘Cash Bonus’ dari belian ahli yang mendaftar dengan anda.
Setelah anda mendaftar, anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar sebagai pengedar seperti Farah .

Walaupun selepas menjadi ahli, servis penghantaran Farah ialah seperti biasa. Anda juga berpeluang untuk menjadi pengedar seperti Farah  .

Tempahan  
Untuk berhubung dengan Farah boleh hubungi nombor 017-554 9158 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.



Konsultasi Percuma Tentang Produk Shaklee