Thursday, 8 February 2018

SHAKLEE YOUTH SKIN CARE

YOUTH SHAKLEE SKIN CARE adalah SkinCare Baru Shaklee menggantikan Nutriwhite & Enfuselle. Produk SHAKLEE YOUTH SKIN CARE adalah Regiment Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. Setiap Produk dalam SET YOUTH SHAKLEE mengandungi bahan aktif YOUTH COMPLEX yang sangat berkesan menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Parut Berlubang seawal 7 hari penggunaan. YOUTH SHAKLEE MALAYSIA Produk Skincare Baru Shaklee Bebas Racun
Produk Skin Care Shaklee YOUTH ini dijamin bebas dari bahan kimia berbahaya yang menyebabkan kanser dan pelbagai masalah kesihatan. YOUTH SKINCARE SHAKLEE ini sangat selamat digunakan. YOUTH Bukan saja selamat tetapi juga sangat BERKESAN.

Banyak produk skincare lain di pasaran yang claim mereka adalah organik, natural dan selamat, tetapi dari segi keberkesanan, pengguna tidak begitu gembira kerana YA memang produk itu natural tetapi kurang berkesan.

Shaklee merasa ini adalah peluang untuk membantu wanita dan pengguna yang ingin produk penjagaan dan kecantikan kulit yang selamat, yang 100% dihasilkan dari tumbuhan semulajadi dan BENAR-BENAR BERKESAN mengatasi masalah kulit seperti jeragat, jerawat, parut, kedut, kusam dan pori.

YOUTH SHAKLEE ANTI AGING SKIN CARE REGIMENT setelah 8 tahun diusahakan. Ya Shaklee mengambil masa 8 tahun untuk menghasilkan Skin Care Youth ini. YOUTH SHAKLEE SKIN CARE di formulation yang 100% bebas racun, 100% semulajadi dan 100% dari tumbuhan, barulah dihasilkan.

Perkenalkan Youth SkinCarePenjagaan kecantikan dalam program Skincare YOUTH SHAKLEE mengandungi 4 langkah asas :
  • Langkah pertama : Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER
  • Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER
  • Langkah ketiga : memulih dan memperbaiki kulit dengan YOUTH ACTIVATING SERUM
  • Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER pada waktu siang dan malam
Penjagaan extra dan istimewa : Vitamin C dan E untuk meningkatkan keserian dan kecerahan kulit, serta menghilangkan kedutan dan menegangkan kulit dengan YOUTH RADIANCE C E

Cara penggunaan Youth yang berkesan
Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan 

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli Youth SkinCare SHAKLEE!
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-355 9455 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-355 9455
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a Comment