Friday, 28 April 2017

SHAKLEE VIVIX BANTU TURUNKAN PARAS KOLESTEROL

Vivix dan Kolesterol?
Siapa yang ada masalah kolesterol? atau tak tahu anda mempunyai paras kolesterol yang tinggi? haaa jgn ingat hanya mereka yang berbadan gempal sahaja bakal mempunyai kolesterol tinggi. Apa kata sesekali kita yang selim ni pergi check kadar kolesterol kita. 
Apa Tanda-tanda Kolestrol Tinggi?

Bagaimana nak tahu kita mempunyai masalah kolesterol tinggi? Paling tepat ialah dengan melakukan ujian darah. Yang tu memang boleh tahu selengkap-lengkapnya apa yang tinggi samaada LDL atau HDL. Tetapi kalau yang tak ambil kisah dan rasa leceh nak buat ujian darah ni macamana pula? Kita tengok tanda-tanda manual pada badan sahajalah nampaknya (walaupun 90% sahaja yang tepat).


Jom periksa sama ada anda ada tanda-tanda kolestrol tinggi di bawah;

  • Bintik kolesterol pada bawah mata yang paling senang kita lihat
  • Sering berasa kebas-kebas pada kaki.
  • Timbul bintik-bintik putih(biji lemak) pada bahagian bawah mata, kawasan muka atau leher yang disebabkan oleh kadar trigliserida yang tinggi.
  • Mudah letih, penat dan cepat mengantuk.
  • Sering berasa sakit kepala. Arteri yang semakin sempit akan membuatkan aliran darah ke otak berkurangan, sehingga menyebabkan rasa sakit pada kepala.
  • Kaki membengkak akibat pembuluh darah semakin sempit. Kaki merupakan bahagian yang paling sedikit mendapat darah
  • Senak dada sebelah kiri apabila pembuluh darah pada bahagian jantung mula tersumbat. Hal ini menunjukkan kadar kolestrol terlampau tinggi.


Jika anda mempunyai tanda-tanda yang dinyatakan. Apa yang perlu anda lakukan?
Lakukan pemeriksaan segera dengan doktor. Anda akan diminta melakukan Ujian Kolesterol untuk memeriksa tahap kolesterol anda.


Bagaimana Vivix membantu?
Antioksidan dalam Vivix membantu dalam perlindungan sel termasuklah sel di sekitar bahagian salur darah. Orang yang alami masalah kolestrol yang tinggi adalah disebabkan oleh plug atau kolestrol berlebihan dalam salur darah.Apabila kita mengambil Vivix, Vivix melindungi salur darah kita, jadi salur darah kita akan dilindungi dari kerosakan. Jadi kolestrol tidak boleh menempel pada salur darah. Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-355 9455 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-355 9455
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a Comment