Friday, 19 April 2019

PROMO SHAKLEE HEBAT APRIL HINGGA JUN 2019

Promo baru kali ini memang ditunggu peminat set lengkap Skincare Youth. Dengan pembelian Intensive Treatment And Repair Set Skincare akan menerima LIMITED EDITION TRAVEL SET & TRAVEL CASE YOUTH yang bernilai RM285.00 secara PERCUMA

 Sangat teruja dengan Travel Set ini. Kalau dulu ramai yang merungut kerana susah nak bawa set besar. Kini dengan adanya Travel set anda tak perlu risau lagi.


Selain itu  kejayaan NEP ( New Enrollment Program ) pada bulan Disember 2018 yang lepas kini Shaklee berbesar hati melanjutkan program ini bermula April hingga Jun 2019. Sesiapa yang belum mendapatkan atau tidak berkesempatan untuk dapat program ini , Kini adalah peluang anda. 

Progam ini terbahagi kepada 3 set . Pertama Set Twin VIVIX , Kedua Set starter Youth , Set Daily Essential ( basic keperluan harian ) . Program ini juga anda akan menikmati :-

  • Potongan 10% lagi dari harga keahlian biasa. 
  • PERCUMA Keahlian yang bernilai 65.00
  • PERCUMA penghantaran yang bernilai 10.00
  • Cash rebet hingga 11%
  • Paper bag yang menarik. Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-355 9455 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-355 9455
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a comment