Monday, 31 July 2017

KURUS SEPERTI SAYA BERSAMA SHAKLEE




Kurus seperti saya ? 
Jangan tak percaya .. saya nekad untuk kurus kerana masalah kesihatan saya. Jika anda mahu kurus seperti saya jom ikut apa yang saya nak makan . Bukan saja kurus tetapi anda akan dapat kesihatan yang sangat baik sebelum anda kurus. produk Shaklee akan memperbetulkan keadaan tubuh yang tidak sihat. Ini sebenarnya punca anda gemuk.



Contohnya perut yang tidak mampu memecahkan makanan kepada zat, toksik dan buangan.


1. Detoks Dengan Herb- Lax



Herb- Lax diperbuat dari 9 jenis herba yang berkesan dan selamat untuk memperbaiki tahap pencernaan perut anda.


Bayangkan kerak di lapisan perut kesan dari pencernaan yang tak mantap sejak bertahun- tahun dulu. Ada lemak, toksi dan sisa buangan yang tak dibersihkan.Patutla perut jadi buncit.



Jadi, sangat penting untuk perut mampu memecahkan makanan pada zat, toksik dan lemak. Barula zat boleh diserap dan toksik/sisi boleh dibuang dengan berkesan.

Detoksifikasi ada beberapa kesan hebat untuk kuruskan badan dengan cepat seperti berikut:
Mengoptimumkan prestasi pencernaan dan serapan zat
Mengeluarkan toksik daripada tubuh
Mengeluarkan air berlebihan yang disimpan dalam tubuh yang mengakibatkan perut buncit
Menyihatkan perut
Mengempiskan perut

2. Pecahkan Dinding Lemak Dengan Lecithin


Cara kuruskan badan cepat bermula dengak aktif melalui proses memecahkan lemak.

Lecithin adalah sejenis asid lemak yang sangat berfaedah.

Lecithin Shaklee diperolehi secara semulajadi daripada kacang soya (Non GMO). Setiap kapsul gel lembut menyumbang 530 mg lecithin. [Sumber Shaklee]

Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat kerana ia adalah pelarut yang sangat hebat. Lecithin membantu menguruskan badan dengan membakar lemak- lemak jahat dibawah kulit.

Bahkan Lecithin adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat baik kerana ia akan mengekalkan lemak dalam bentuk cecair supaya dia tidak melekat didinding saluran darah. Hebat kan !

Antara fungsi Lecithin dalam menguruskan badan dengan cepat adalah seperti:
Menurunkan paras kolesterol dengan mencarikan lemak dan menghalang mengumpulan kolesterol
Kolina yang terdapat dalam lecihtin akan meningkatkan metabolisma dan membakar lemak dengan cepat
Melindungi sel dengan memastikan pergerakan lemak, zat dan lebihan ke seluruhan badan

[Sumber Med-Health]

3. Bakar Lemak Dengan Omega Guard


Fungsi Omega adalah sangat hebat dalam cara menguruskan badan cepat.

Omega Guard Shaklee mengandungi Asid Dokosaheksanoik (DHA) dan Asid Eikosapentanoik (EPA) iaitu asid lemak 3 yang ditemui dalam ikan laut dalam [ Sumber Shaklee]. Satu hidangan OmegaGuard menyediakan 1000mg asid lemak omega 3 termasuk DHA dan EPA.

Kandungan Omega 3 dalam Omega Guard Shaklee mampu menjadi Booster untuk menguruskan badan dengan cepat.

Satu kisah mengenai kajian di University Of South Australia menunjukkan pengambilan minyak ikan memberi kesan sangat besar pada mereka yang bersenam. Kombinasi bersenam dan pengambilan minyak omega dapat meningkatkan peredaran darah dan enzim untuk membakar lemak. Hasilnya berat badan mereka turun 2 kg selepas 2 minggu. [ Sumber WeightLossResources]

Fungsi dan cara menguruskan badan dengan Omega Guard Shaklee seperti dibawah:

  • Mengaktifkan hormon dalam badan untuk membakar lebih lemak
  • Meningkatkan tahap metabolisma tubuh
  • Mengurangkan penghasilan lemak perlindungan di pinggang
  • Mengurangkan selera makan
  • Menukarkan lemak kepada tenaga
Jadi fungsi-fungsi Omega Guard ini adalah cara kuruskan badan cepat yang sangat efektif.
Artikal tambahan tentang Omega Guard –> Cara Bakar Lemak Pantas Dengan Omega Guard

4. Kenyang Tanpa Lemak Dengan ESP


Satu lagi proses atau cara kuruskan badan adalah kenyang tanpa lemak.

Maksud kenyang tanpa lemak ialah anda ambil makanan tanpa kandungan lemak tapi cukup untuk memberikan tenaga.

Jadi pengambilan ESP ini akan memberi tenaga dan rasa kenyang paada perut. Takkanlah anda masih nak makan makanan yang berlemak tinggi kalau anda dalam proses nak kurus kan ?

Selain itu ESP juga adalah cara kurus cepat tanpa menganggu kecantikan wanita yang lain.

Malah ESP juga akan mencantikkan lagi payudara ( dan menegang) dan mencantikkan kulit dengan mencerahkan dan mengatasi jerawat. Best tak bonus ni ?

Cik puan juga mesti pernah dengar ada kes bila kurus, kulit akan menggeleber. Eeee tak nak la macam tu kan.

Jadi ESP ni akan membentuk otot yang tegang dan memberi bentuk tubuh yang sangat- sangat cantik.


Mesti Tepat
Untuk kesan yang paling baik, cik puan/ tuan mestilah ambil semua produk mengikut cara dan masa yang betul. Ramai yang berjaya kurus. Tapi ramai juga yang gagal.

Ramai yang mengadu pada saya mereka gagal. Lepas saya tanya mereka, rupanya cara mereka ambil itu salah.

Memilih saya adalah sangat tepat kerana saya ada teknik pengambilan set kurus Shaklee yang betul. Saya sudah membuktikannya anda bila lagi.

Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a Comment