Thursday, 6 July 2017

SHAKLEE SET TIROID

Hari ni rasa terpanggil untuk berbicara tentang TIROID. Orang kita selalu anggap tiroid ni sama dengan goiter a.k.a beguk..sebenarnya ia taksama..beguk ialah goiter, tiroid ialah tiroid..

Tiroid terbahagi kepada dua jenis, iaitu hiperthyroid atau hypothyroid. Kedua-dua jenis tiroid ni dapat dikenalpasti melaui beberapa simptom:

1) HIPERTHYROIDISM: perubahan mood, gelisah, resah, insomnia,hilang berat badan, cirit-birit, jantung berdebar,berpeluh,intolerant pada panas,mata terbonjol,irritasi mata,lemah otot,haid sedikit atau tiada langsung.

2)HIPOTHYROIDISM: keletihan,kelesuan atau pergerakan lambat,depresi mental,masalah ingatan,berat badan meningkat,sembelit,intoleran sejuk,rambut & kulit kering,bengkak sekeliling mata,haid yang banyak.
Apa yang shaklee boleh bantu anda untuk tiroid:
1) Bagi kedua-dua jenis tiroid, VIVIX boleh diambil oleh pesakit kerana kita tahu, vivix boleh mengimpak 4 mekanisma utama penuaan sellular.Walaubagaimanapun, vitamin2 lain boleh juga di amalkan.
SIMPTOM / MASALAH TIROID:
Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-355 9455 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-355 9455
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a comment