Wednesday, 22 March 2017

SHAKLEE CHEWABLE VITA C PLUS

Kenal chewable vita-c kegemaran anak dengan lebih rapat.
Chewable vita-c plus shaklee ditingkatkan formulasinya dengan tambahan citrus bioflavanoid complex dan menjadik antara supplement vitamin c paling lengkap dipasaran.  Manfaat vitamin c dalam chewable vita-c plus ini bukan sahaja boleh dinikmati kanak kanak, malahan sangat sangat sesuai juga, untuk dewasa yang jenis payah nak telan tablet. Kanak kanak sangat sukakan rasanya.


Perlu diketahui, ada 2 vitamin c dalam produk shaklee. ..iaitu Chewable vita-c plus 100mg(kanak kanak sehingga dewasa) dan juga sustained vitamin c 500mg (dewasa).

Apa perbezaan chewable vita-c plus & sustained vitamin c shaklee?
Sangat sangat berbeza, ini kerana sustained vitamin c shaklee 500mg mempunyai 7biji oren, manakala chewable vita-c shaklee 100mg bersamaan dengan 1 1/2 biji oren. Jika dewasa yang ingin mengambil chewable vita-c plus. boleh ambil sehari sehingga 5 biji untuk mendapatkan khasiat vitamin c yang sangat sangat bagus tu.


Manfaat vitamin c dalam chewable vita-c plus shaklee dengan sustained vitamin c shaklee.


  • Memelihara kandungan antioksidan semulajadi dalam tubuh.Antioksidan sangat penting dalam melindungi sel kulit daripada rosak dan sangat membantu melambatkan penuaan
  • Chewable vitamin c shaklee membantu menguatakan tulang, gigi dan juga gusi yang sihat.
  • Meningkatkan system imun tubuh badan.
  • Tidak mempunyai sebarang pewarna, perasa, pemanis ataupun pengawet tambahan raya oren yang sangat semulajadi masam masam manis, membuatkan kanak kanak sangat sukannya.
  • 1biji chewable vitamin c bersamaan dengan 1 1/2 biji oren, iaitu 100mg dalam 1 tablet.
  • Manfaat yang utama untuk penggemar chew vitamin c & sustained vitamin c ini, adalah mereka jauh berisiko dari serangan selsema, batuk, demam dan juga sangat sangat bagus untuk penghidap ekcema, resdung dan juga sebarang alergic.
Tablet chew vitamin c, lebih kecil berbanding sustained citamin c, sangat mudah dihisap, kunyah..mahupun ditelan. Sebab itular kanak kanak sangat digalakkan amalkan chewable vitamin c ini. Kerana mereka mudah terdedah dengan persekitaran yang tidak sihat. Khasiat best yang bakal orang dewasa dapat bila amaklan chewable vitamin c. Dapat menikmati rasa chewable vitamin c yang sedapppp..berbanding sustained vitamin c.

Boleh makan sehari sehingga 5biji!!! 
Sangat sesuai untuk ibu mengandung yang morning crisis, muntah muntah dan juga mabuk.


Jaminan kami
Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam
Selamat
Semulajadi
Berkesan

Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always SafeAlways WorksAlways Green.

Mengapa saya?
Saya merupakan pengedar Shaklee yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultansi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

Penghantaran
Anda boleh memilih untuk COD. COD boleh diadakan di sekitar Selayang dan Batu caves . Pos juga boleh diatur ke seluruh dunia samada menggunakan khidmat Poslaju, GDex, Nationwide Express atau lain-lain yang bersesuaian dengan lokasi anda.

Pembayaran
Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun CIMB bank atau Western Union jika anda tinggal di luar negara.

Saya Nak Beli SHAKLEE CHEWABLE VITA C PLUS !
Untuk keterangan lanjut boleh berhubung dengan Kak Pisah ditalian bernombor  017-3364128 melalui aplikasi Call / SMS / WhatsApp.

Norhapisah Asmuni ( Kak Pisah )
Shaklee ID :(ID:1251745)
SMS & Whatsapp: 017-3364128
Email: Pisah35.ee@gmail.com 

No comments:

Post a comment